Boomverzorging in Almelo

Bomen zijn er in soorten en maten en iedere boomsoort vereist een ander soort onderhoud. Ook de levensfase van de boom is bepalend bij het soort boomverzorging. Heeft u bomen in uw tuin maar weet u niet precies hoe en wanneer deze het best gesnoeid kunnen worden? Of wilt u het snoeien liever uitbesteden aan een vakman, als u bijvoorbeeld niet houdt van werken op grote hoogtes.

De hoveniers van Barrie Dijkman Hoveniersbedrijf weten precies hoe boomverzorging veilig en op de juiste wijze moet worden uitgevoerd. Aarzel daarom ook niet om in Almelo of omgeving een afspraak met ons te maken, we helpen u graag. Ook voor advies kunt u een beroep op ons doen! Met onze ruime kennis en ervaring geven wij graag advies over het snoeien van bomen. Door vakkundig snoeiwerk begeleiden wij bomen van een tijdelijke kroon naar een gezonde en regelmatige groei.

Bomen kappen

Voor dode of zieke bomen is er vaak helaas geen andere oplossing dan het kappen van de boom. Om dit zonder risico te kunnen doen zijn bepaalde materialen en technieken vaak onmisbaar. Wij werken in de regio Almelo met onder andere een hoogwerker en een (telescoop)kraan en passen bepaalde klimtechnieken toe. Na het kappen blijft er een boomstronk over. Deze boomstronk, ook wel de stobbe genoemd, wordt door ons vakkundig weggefreesd.