Tuinaanleg in Almelo

Heeft u door Barrie Dijkman Hoveniersbedrijf een ontwerp laten maken voor uw tuin? Uiteraard nemen wij, als u dat wenst, ook de daadwerkelijke tuinaanleg voor onze rekening. Onze hoveniers weten precies wat het juiste plan van aanpak is om u zo snel mogelijk van uw nieuwe tuin te kunnen laten genieten. Wij zorgen voor bomen en beplanting, borders en gazonnen, maar ook voor het aanleggen van sierbestrating, terrassen, tuinverlichting en -beregening. Wij begrijpen als geen ander dat de details belangrijk zijn, wij zorgen er dan ook voor dat het eindresultaat volledig zal aansluiten bij uw verwachtingen.

Renovatie

Koopt u een nieuwe woning in de regio Almelo en voldoet de tuin niet aan uw wensen? Of is er sprake van ernstig achterstallig onderhoud? Ook voor volledige tuinrenovaties kunt u een beroep doen op onze ervaren vakmannen. Wij zorgen voor de afvoer van de oude beplanting en eventuele bestrating en zorgen voor een snelle, professionele aanleg van uw nieuwe tuin.

Duurzaamheid

Als hoveniersbedrijf hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. We beschikken dan ook over alle benodigde kennis en materialen om uw tuin goed en duurzaam aan te leggen. Dit beperkt u echter niet in uw opties: alles is mogelijk op het gebied van tuinaanleg.