Tuinonderhoud nodig in Almelo?

Bomen en planten groeien continu en hebben daarom eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Tuinonderhoud voorkomt dat uw tuin overwoekerd raakt en zorgt er voor dat uw bomen en planten langer leven en mooier zullen bloeien. Hierdoor wordt uw tuin ieder jaar mooier! Als u zelf geen tijd of energie hebt voor het onderhouden van uw tuin, of als u simpelweg niet houdt van werken in de tuin, kunt u tuinonderhoud uitbesteden aan Barrie Dijkman Hoveniersbedrijf.

In Almelo en omgeving zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudswerk. Wij bieden tuinonderhoud op maat, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld dat wij wekelijks uw gras komen maaien? Of juist dat er alleen ieder jaar een winterbeurt wordt uitgevoerd? Alles is mogelijk.

Landschapsbeheer

Naast tuinonderhoud voeren onze hoveniers in de regio Almelo eveneens landschapsonderhoud uit. Heeft u een weiland of houtwal waar onderhoud nodig is? Moet er gemaaid of geplagd worden? Moeten er poelen worden opgeschoond? Of is er snoeihout dat moet worden versnipperd? Deze en vele andere klussen nemen wij graag voor onze rekening. Landschapsbeheer vereist een unieke benadering en een strakke onderhoudsplanning. Wij helpen u hier graag bij.